Piramides in Egypte - Ellen Rauh - Waar sta ik nu? Via de piramides gaan we ons richten op de landingsbaan van jouw nieuwe fase en een kijkje nemen of er al signalen te zien zijn van je nieuwe route. En als we er dan toch zijn, nemen we ook een kijkje in het nieuw Egyptisch Museum!

Ellen Rauh geeft workshops en trainingen in binnen- en buitenland.
Haar grootste inspiratiebron is de grote piramide in Egypte.
Het oergeheugen van de Aarde
is haar 9de boek.

 

BOEK - Het oergeheugen van de Aarde - Ellen Rauh - Dit geïllustreerde boek geeft een ruim inzicht in de complexiteit van wat mensen de Aarde noemen. Niet alleen vanuit menselijk perspectief, want de Aarde is een fenomeen op zich. Het boek reflecteert op de onderlinge verbondenheid van al het leven op en in de Aarde en het belang van het herkennen en respecteren van de ritmes en cycli van de natuur. Het benadrukt het bestaan van een aangeboren oude kennis, een soort oer-weten, dat sommige individuen en dieren bezitten. Bovendien stelt het boek vraagtekens bij de mensgerichte kijk op de wereld, die de mens boven de natuurlijke wereld plaatst. Als klimaatverandering mens en economie niet zou schaden, zou de mens dan nog zo intensief met dit onderwerp bezig zijn? Kunnen we iets leren van de Aarde of is de Aarde er alleen voor ons om te overleven of te evolueren? Moet de Aarde 'gemanaged' worden door de mensen? Is er een script? Allemaal vragen waar je over kunt filosoferen, want hoeveel waarheden zijn er? Het boek moedigt je aan om open te staan voor veranderingen, te leren van alle aspecten van het leven en te erkennen dat je een tijdelijke reiziger bent op deze planeet.

Ellen Rauh geeft workshops en trainingen in binnen- en buitenland. Haar grootste inspiratiebron is de grote piramide in Egypte. Dit is haar 9de boek.

boek bestellen


Ellen Rauh

Graag ben ik een wegwijzer

Ellen RauhGraag ben ik een wegwijzer voor mensen die soms tijdelijk verdwaald zijn. Mensen de weg wijzen waar ze mogelijk oplossingen kunnen vinden en helpen ontdekken wat hun diepe waarde is, wat hun echte kwaliteiten zijn.

Consult Stress Neutralizing


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van publicaties en activiteiten?

aanmelden voor nieuwsbrief


Het oergeheugen van de Aarde

Wat kunnen we leren van de Aarde?

BOEK - Het oergeheugen van de Aarde - Ellen RauhDit geïllustreerde boek geeft een ruim inzicht in de complexiteit van wat mensen de Aarde noemen. Niet alleen vanuit menselijk perspectief, want de Aarde is een fenomeen op zich. Het boek reflecteert op de onderlinge verbondenheid van al het leven op en in de Aarde en het belang van het herkennen en respecteren van de ritmes en cycli van de natuur. Het benadrukt het bestaan van een aangeboren oude kennis, een soort oer-weten, dat sommige individuen en dieren bezitten. Bovendien stelt het boek vraagtekens bij de mensgerichte kijk op de wereld, die de mens boven de natuurlijke wereld plaatst. Als klimaatverandering mens en economie niet zou schaden, zou de mens dan nog zo intensief met dit onderwerp bezig zijn? Kunnen we iets leren van de Aarde of is de Aarde er alleen voor ons om te overleven of te evolueren? Moet de Aarde 'gemanaged' worden door de mensen? Is er een script? Allemaal vragen waar je over kunt filosoferen, want hoeveel waarheden zijn er? Het boek moedigt je aan om open te staan voor veranderingen, te leren van alle aspecten van het leven en te erkennen dat je een tijdelijke reiziger bent op deze planeet.

Ellen Rauh geeft workshops en trainingen in binnen- en buitenland. Haar grootste inspiratiebron is de grote piramide in Egypte. Dit is haar 9de boek.

boek bestellen