Oth-channeling

Nederlands - English

Oth-channeling

Ellen Rauh
activiteiten

Toerisme en
vluchtelingen
7 juli 2017

Oth-channelings
1999-2017

Boeken
Kosmisch Internet
De vijfde dimensie
De vierde dimensie
Kracht in Balans
Tijden van omwenteling
Ontdek je eigen invloed

Hoe kunnen we onze intuïtie ontwikkelen en/of aanscherpen?

Alleen maar door te oefenen, oefenen en oefenen.

Volg jouw intuïtie. Begin in ieder geval met ernaar te streven om jouw intuïtie te volgen en je zult verrast worden door allerlei toevalligheden. Hierdoor zul jij meer en meer gesteund worden in je vertrouwen en ontdekken wat jouw intuïtie is. Het is voor iedereen anders. Het kan een gevoel zijn, het kan een weten zijn, het kan een zien zijn. Maar het zal altijd gepaard gaan met een gevoel van goed voelen, van vrede, van support en van connection.

Als jij je verbonden voelt, ben je verbonden en alleen al dit idee, deze bescherming, zal jou gemakkelijker door het leven laten gaan. Als jij beseft dat je bijgestuurd wordt indien nodig, geeft dit een veilig gevoel.

Ontwikkel je eigen signalen die jij begrijpt en oefen hiermee in kleine dingen en het zal een zekerheid worden dat jij begeleid wordt.

Het gemakkelijkste om bij je intuïtie uit te komen is als jij in een moment van stilte vertoeft, een moment van vrede in jezelf. Met welke technieken je deze vrede in jezelf bereikt, daar is iedereen vrij in; maar streef hiernaar en dan zul jij jouw intuïtie zuiverder ontvangen.

Vraag en het antwoord zal komen. Is het niet verbaal, dan zal het magnetisch naar jou toekomen, vanuit onverwachte hoeken. Ga hiermee oefenen. Ga hiermee aan de slag en het zal je veel vreugde opleveren.


Gebruik jullie universele GSM
jullie persoonlijke zender

>