Oth-channeling door Ellen Rauh
http://oth-channeling.com

 

 

Oth-channeling door Ellen Rauh
http://oth-channeling.com

Ellen RauhEllen Rauh

Graag ben ik een wegwijzer voor mensen die soms tijdelijk verdwaald zijn. Mensen de weg wijzen waar ze mogelijk oplossingen kunnen vinden. Helpen ontdekken wat hun diepe waarde is, wat hun echte kwaliteiten zijn.

Channelen is voor mij een groeiproces geweest. Na veel testen en beproevingen ervaar ik het nu als een toegang tot een enorm kosmisch internet.

Mijn gids Oth vroeg me de controle op te geven. Ik leerde dat alleen die kennis doogegeven kan worden die bij mij latent aanwezig is en daardoor niet totaal nieuw is. Deze slapende kennis wordt door het channelen geactiveerd en van mij. Ik kan Oth alleen channelen als ik de controle loslaat en de boodschappen die via mij door Oth en de Zijnen verspreid worden, zijn door mij niet te beïnvloeden. Meer en meer leerde ik vertrouwen te hebben in mijn gidsen. Tegelijkertijd leerde ik dat ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen leven en alles wat ik als mens verspreid.

Privé-channeling
op afspraak
  Aura-healing
op afspraak
         

LEZING ELLEN RAUH - Kosmisch Internet
dinsdag 10 mei 2016 in De Meerpaal, Dronten

Er zijn heel veel overeenkomsten tussen het (jonge) Internet bedacht door de mensen en het bestaande Kosmisch Internet, maar er zijn ook heel veel verschillen! Wat is het? Wat heb je eraan? Hoe krijg je toegang? Waar kun je het voor gebruiken? Hier is veel over te vertellen maar wat Ellen nog belangrijker vindt: wat wilt u erover weten? Want het is een interactieve avond. Denk erover na, filosofeer erover en formuleer een korte vraag. Welke vraag er ook gesteld wordt, het antwoord zal zorgen voor een ruimer inzicht voor iedereen! Graag deelnemen? Meld u aan bij 'koffie met Ellen Rauh' >


© 2016  oth-channeling.com  |  Ellen Rauh  |  Oth-channelings  |  NL - EN  |  Boeken Ellen Rauh