Oth-channeling door Ellen Rauh
http://oth-channeling.com

 

recommend this channeling to your friends on facebook deze channeling aanraden op facebook     Tweet this channeling

  tweet deze channelingOth-channeling door Ellen Rauh
17 juni 2017, Nederland

Contact met overledenen na reïncarnatie?

Beste Oth, ik heb een vraag over het het boek Kosmisch Internet. Daarin staat een hoofdstuk over contact met overleden mensen. Wat ik niet zo goed begrijp, is dat je daarmee contact kan hebben, maar het is ook zo dat als mensen zijn overleden dat ze dan weer reïncarneren. Dus hoe zit dat dan precies? Kan je dan op meerdere plekken tegelijkertijd leven, dat heb ik ook wel eens gehoord? Kunt u daar iets meer over zeggen?

Kosmisch Internet - inlogcodes en wachtwoorden - Bestel via Bol.comIedereen die op Aarde verblijft, verblijft tijdelijk op Aarde. In het boek ‛Kosmisch Internet' staan boodschappen van iemand die maar drieëntwintig jaar op Aarde vertoeft heeft en een bepaalde naam gekregen heeft. Daarom zal iedereen die hem fysiek gekend heeft of over hem gehoord heeft, hem bij deze naam noemen en hem ook alleen maar herkennen als hij zich voordoet als iemand met deze naam. Iedereen die de Aarde verlaat, laat bij heel veel mensen in hun geheugenkaart herinneringen achter. Als die persoon contact zou willen maken, moet hij wel de naam of de energie of de vorm van de overledene aannemen. Anders zou je diegene niet herkennen. Je hebt een herkenningspunt nodig.

Maar stel je voor dat die persoon weer incarneert, dan zal die nooit dezelfde naam hebben. Dan zal die heel iemand anders zijn. De energie van de persoon die de Aarde verlaten heeft, blijft in het Universum en blijft ook op Aarde. Dus in die zin kun jij op meerdere plekken tegelijkertijd zijn.

Stel je voor dat iemand jou gekend heeft toen je zes jaar was en je zou die nu tegenkomen. Je zou die persoon niet herkennen. En toch is het dezelfde persoon. Laat dus los of iemand die incarneert geen contact meer kan hebben met mensen op Aarde die hij of zij gekend heeft.


Niets gaat weg, alles blijft, ook als er vernieuwingen zijn

Hetzelfde met oude culturen. Ze zijn niet verdwenen. Ze zijn nog aanwezig in kleur, in kennis, in voorwerpen en in personen die deze oude kennis nog in zich meedragen. Dus is het weg? Nee, niets gaat weg. Alles blijft. Iedereen die op Aarde vertoeft heeft, laat iets achter.

Elk morfogenetisch veld wat contact heeft gehad met de Aarde, blijft op Aarde. Ook als er vernieuwingen zijn. De Westerse beschaving loopt ten einde, maar zal altijd aanwezig blijven. En ga zo maar verder.

Om terug te komen op je vraag, ja, als een overledene contact wil met jou en jij wil het ook, dan kan dat, maar dan zal die persoon zich zo voor moeten doen, zodat jij die persoon herkent. Dan is het vertrouwd en dan weet je het zeker.

Met gidsen is dit hetzelfde. Herken je iets of iemand als zijnde een gids, als zijnde een boodschap? De enige die dat kan weten, dat ben jij, door herhalingen, herhalingen en herhalingen. Contact met overledenen hoeft niet altijd prettig te zijn. Contact met gidsen hoeft niet altijd prettig te zijn.

We kunnen jullie melden dat Ellen een lezing gaat geven over Kosmisch Internet en al deze facetten, zondag 9 juli 2017.
meer informatie: hetoudepakhuissoest.nl

Oth-channeling door Ellen Rauh
17 juni 2017, Nederland

recommend this channeling to your friends on facebook deze channeling aanraden op facebook     Tweet this channeling

  tweet deze channeling

Bestel via BOL.COM

Als deze Oth-channelings u voeden en inspireren, doe jezelf of iemand anders een boek van Oth cadeau!

Kosmisch Internet, inlogcodes en wachtwoorden
De vijfde dimensie, de dimensie van de vernieuwende ideeën
De vierde dimensie, de dimensie van het Niets
Kracht in Balans
Tijden van omwenteling
Ontdek je eigen invloed
   


© 2017  oth-channeling.com  |  Ellen Rauh  |  Oth-channelings  |  NL - EN  |  Boeken Ellen Rauh

    naar boven

 

Oth-channeling door Ellen Rauh
http://oth-channeling.com