Oth-channeling door Ellen Rauh
http://oth-channeling.com

 

Kracht in balans

werken met piramide-energieën

door Ellen Rauh

In deze workshop leer je de piramide-energieën hanteren en ervaren, waardoor je vanuit je eigen kracht in het leven kunt staan. Je zult hierdoor meer vanuit je eigen kracht je positie in het leven kunnen innemen en minder afhankelijk zijn van beïnvloeding van anderen. De workshop "Kracht in Balans" gaat over je eigen autoriteit zijn, een autoriteit zijn in je kwaliteiten en daardoor andermans autoriteit kunnen aanvaarden.

Piramide-energieën bestaan uit triangelstructuren. Door deze triangelstructuren in jezelf te activeren, ervaar je wat het is om neutraal in je kracht te staan. De kracht van piramide-energieën is de neutraliteit. Door deze neutraliteit te integreren, ga je minder reageren vanuit je emotie maar vanuit innerlijke kracht, neutraal zonder oordeel, niet vanuit verdediging maar vanuit zijn. Zo roep je geen strijd op maar straal je respect uit naar anderen, wie of wat ze ook zijn.

Door oefeningen en geleide meditaties wordt je lichaam aangepast en voorbereid om met deze krachtige energie in het leven te staan.

Kracht in Balans 7-8
zondag 31 juli 2016
(10u-16u incl lunch)
€150
   

INSCHRIJVEN
2016@oth-channeling.com
Vermeld bij inschrijving de naam en datum van de workshop, uw naam, e-mail en telefoon.

Maak kostprijs workshop over op IBAN: NL64 RABO 0134 9609 20 BIC: RABONL2U met vermelding van datum en naam workshop en uw naam.

Uw inschrijving is pas definitief als uw betaling ontvangen is. Dan wordt u een bevestiging en routebeschrijving toegestuurd.

 


 

Kracht in Balans
met illustraties in kleur

Een tekening gaf een hele nieuwe wending aan mijn leven.

Dit boek gaat over de weg die ik aflegde om de complete tekening beter te begrijpen. Het was vaak een eenzaam proces van me terugtrekken en isoleren om te mijmeren, te filosoferen, te ervaren en uit te proberen.

De piramide-area van Gizeh in Egypte was de plek waar ik regelmatig vertoefde om inspiratie op te doen en inzichten te verzamelen omtrent de tekening van Kracht in Balans.

In dit boek beschrijf ik de kennis en inzichten die ik verzameld heb en die mij helpen het dagelijkse leven beter te hanteren en na intense ervaringen weer sneller in balans te komen.

prijs: € 14,90

 

Oth-channeling door Ellen Rauh
http://oth-channeling.com

 

© 2015  oth-channeling.com  |  Ellen Rauh  |  Oth-channelings  |  NL - EN  |  Boeken Ellen Rauh